domingo, 28 de junio de 2015

Dia del Secrets
El dia 20 de maig es va celebrar el dia dels secrets. Es tracta d'una tradició de la nostra Escola en la qual cada classe d'EI té un secret en forma de representació artística i ningú el coneix fins aquell dia. 
Enguany, amb motiu del 50è aniversari cada grup va representar el seu secret sobre el nom de la seva classe.

Finalment, es va poder esbrinar el misteri i nens i mestres van poder gaudir de les representacions de totes les classes preparades de manera oculta. Va començar la classe L'Estel d'EI4 amb la seva interpretació de la cançó i del poema de "L'ESTEL". Seguidament, la classe El Molí va fer volar el públic movent les aspes dels molins al ritme de la cancó "VOLARÉ". I va estar el torn de la classe Cu-cut que ens va mostrar com els Cu-cuts dels boscos es busquen entre ells tot cantant la cançó del Cu-cut. Després de la classe Cu-cut va sortir a l'escenari la classe Del Parc que va representar un conte amb missatge sobre els valors de l'amistat. I la classe Joguines convertits en fileres de nines, pilotes. fireta... a ritme de la música i va acabar amb una dansa. 
La classe Picarol va fer una demostració d'estima quan els nens amb els seus petons i danses animaven la mestra trista. La classe Contes va fer veure la importància de la lectura representant una història on els nens deixaven d'interessar-se pels llibres. Van estar els personatges que, a poc a poc sortint dels seus llibres van fer veure als nens que els llibres són imprescindibles.
I per acabar, tant la classe Virolets com la classe Del Bosc van representar unes escenes relacionades amb els seu nom. Les dues històries van estar explicades amb rodolins creats pels mateixos nens. 
La festa va estar tan animada que es va acabar amb un ball on hi van participar tots junts!
Per veure les fotografies clicar AQUÍ


No hay comentarios:

Publicar un comentario