domingo, 28 de junio de 2015

El 22 de maig vam inaugurar l'ampliació de l'hort de l'Escola. 

Aprofitant la celebració del 50è aniversari hem fet créixer l'hort. Els alumnes de Primària van preparar tallers i totes les classes van participar en algunes de les activitats proposades. També els alumnes de 4t d'ESO van preparar un itinerari amb els noms de les diferents espècies dels arbres dels jardins de l'Escola. A Educació Infantil ho han celebrat visitant l'hort, cuidant el seu hort urbà i amb activitats de ciència que han fet amb els alumnes de Vida Social de Secundària. 

Per acabar la Jornada, els nens i nenes van convidar els pares i mares a visitar l'hort. Va ser una Jornada molt enriquidora! 

Crònica: "Inauguració de l'hort" 

Avui és la inauguració de l'hort. Primer una noia de quart de primària li ha dit al Sr.Tarragó que tallés una cinta per inaugurar l'hort. Ha tallat la cinta i enlloc de donar-li un ram de flors n'hi han donat un de pastanagues. 

Després ens han ensenyat unes eines. La primera eina que ens han ensenyat ha estat l'aixada de pala i després l'aixada de rasclet. Aquests estris serveixen per cavar i arrencar herbes. També hem vist el motocultor, que serveix per llaurar la terra i el rasclet que serveix per treure les males herbes. Després ens han ensenyat com es fa servir cada eina. 

Jo he anat a utilitzar l'aixada de rasclet i m'ho he passat molt bé. 

Àlex Jorge 

Color Blanc 
Classe Sant Nicolau 
8 anys

No hay comentarios:

Publicar un comentario