miércoles, 3 de junio de 2015

CURSA DE COLORS
Dilluns 25 de maig, la platja de la Barceloneta, on antigament estava situada l’Escola del Mar, ha estat l’escenari d’una Cursa de Colors molt especial. 

La celebració del 50è Aniversari de l’Escola Garbí ha servit per realitzar una activitat conjunta entre els alumnes de les dues Escoles. Hem gaudit de l’Esport en un entorn immillorable com és la platja de la Barceloneta tot recordant els nostres orígens. 
Hem sortit de l’Escola ben aviat i amb autocars ens hem dirigit cap al barri de la Barceloneta. Jo estava molt nerviosa ja que he estat una de les persones escollides per realitzar aquesta Cursa. La veritat és que he tingut molt sort ja que no és una Cursa com les que fem cada trimestre a l’Escola aquesta és una de ben especial, la del 50è Aniversari. 
Quan hem arribat ens hem situat cada classe al seu lloc. La Cursa l’hem celebrat just davant del Club Natació Barcelona. 
Una vegada estàvem tots preparats, públic i corredors hem començat la Cursa. Primer de tot, el Sr. Carmona, ens ha dirigit unes paraules i en ha comentat que era una sort que estiguéssim allà ja que eren els orígens de la nostra Escola. Després del parlament hem començat la desfilada dels corredors. Com a novetat els Caps de Color Generals portaven una pancarta commemorativa del 50è Aniversari. Per fi ha arribat el moment de començar. Al principi el Color Blau s’ha posat al capdavant però poc a poc el Color Verd ha anat remuntant. Hem viscuts moments molt emocionants. Al final el primer classificat ha estat el Color Verd, el segon el Blau i per últim el Verd. Jo he pensat que seria molt fàcil córrer allà però una vegada he començat he vist que no és tan fàcil ja que córrer per la platja és molt més cansat. Us ho dic jo que he tingut la sort de viure aquesta experiència. 

Estic molt orgullosa i contenta d’haver pogut participar en aquesta Cursa. Sóc conscient que he estat una privilegiada ja que no tornaré a viure un moment com aquest. Per acabar vull donar les gràcies a la Maria Cesena per haver-me cedit el lloc de corredora i mai oblidaré aquest gest tan bonic que va fer per mi. 

Anna Grau 10 anys
 Color Blau 
Classe Les Hores 
 27-11-15
Per veure les fotografies clicar AQUÍ


No hay comentarios:

Publicar un comentario