jueves, 18 de junio de 2015

Crònica Activitat “El pas del temps a través de les lectures

” Durant el primer trimestre vam començar una de les activitats del 50è Aniversari : “El pas del temps a través de les lectures”. 
Cada color havia d’escollir un llibre plegats, el que més ens agradés a tots. Primer estàvem una mica desorientats i nerviosos però al final ens vam “posar les piles”! 
I…
Enllestit! Tothom ja havia escollit el llibre. El Blanc va escollir El diari del Greg, el Verd, la Tina Superbruixa i per últim el Blau va triar el Mortadelo y Filemón. 
Quina emoció! 
La setmana següent vam fer la presentació dels llibres a les altres classes de 3r de Primària i les votacions. 
Quins nervis! 
Havíem de votar el llibre de cadascun dels colors de cada classe. 
Tots eren molt originals però el que més va sorprendre va ser el del David, perquè va fer un mural molt bonic perquè s’havia esforçat molt. 
Tothom volia un llibre diferent i… 
Va començar la votació. 
Tot anava molt bé.
Va arribar l’últim llibre i.. 
Visca! Havia sortit el que volíem! Va guanyar el Mortadelo y Filemón! 

Opinió personal 
Va ser una experiència genial perquè tots els llibres eren interessants i vam desitjar molta sort als nostres companys i companyes. No ens importaria tornar a repetir-ho amb els nostres companys. 

Teo i Marcel 
Color Verd i Blanc 
Classe Tramuntana


Crònica Activitat “El pas del temps a través de les lectures”

Durant el primer trimestre vam fer una activitat molt divertida relacionada amb el 50è Aniversari : “El pas del temps a través de les lectures”.

Aquesta activitat consistia a separar-nos per colors i comentar un llibre/col·lecció que ens havíem llegit i que ens agradés molt. Cada color triava un dels llibres que havíem comentat.

Els llibres escollits van ser : el color Verd, Tina Superbruixa i l’era dels dinosaures; el color Blau, Mortadelo y Filemón i el Color Blanc, El diari d’en Greg. Que divertits que eren tots!.

A continuació, els Caps i Sots caps de cada color van fer un mural per presentar el seu llibre a l’Àgora davant de tot 3r de Primària. El Sots cap del color Verd no va poder fer-ho perquè no s’havia llegit el llibre i per això el David ho va haver de fer tot sol. Quina vergonya que va passar!

Així doncs, vam votar el llibre. Quins nervis, quin llibre guanyarà?!. Després de moltes votacions, finalment va guanyar el del color Blau : Mortadelo y Filemón. Quin misteri més gran ens vam treure de sobre, ja sabíem quin era el llibre guanyador de tot 3r de Primària!

Durant el segon trimestre vam preguntar als nostres pares quin era el llibre que més els agradava de la seva infantesa, i així vam poder comparar si coincidien o no els llibres que abans agradaven amb els que nosaltres vam escollir.
Opinió personal
Nosaltres creiem que aquest dia de les votacions va ser un misteri molt embolicat! I també molt emocionant i divertit!.
                                                                                                                                                                                        Jana i Carla
Color Blanc i Verd

Classe Tramuntana

Per veure les fotografies clicar AQUÍ



No hay comentarios:

Publicar un comentario