viernes, 14 de noviembre de 2014

Actuació “Música d’un dia de joia del 1714” 

Ahir, dia 13 de novembre, les classes Finestrelles i Sant Jordi (1r d’ESO), vam fer una actuació per celebrar el 50è aniversari de l'Escola. L'actuació es va fer al menjador i hi van assistir de públic els nois i noies de secundària i batxillerat. 
Per començar l’acte el Sr. Jordi Carmona va dir unes paraules, i seguidament va parlar el Sr. Ferran Borràs, antic director i professor de Garbí. 
 L'actuació musical duia el nom d' “Música per un dia de joia del 1714”. La classe Finestrelles va començar a actuar, mentre els nois i noies de la classe Sant Jordi interpretaven unes peces musicals: ”Dansa del segle XVII” i “Schiarazula Marazula”. Mentrestant, en una pantalla es veien projectades unes imatges que recreaven diferents situacions i fets propis d’un dia de festa dels segle XVIII, a més a més una veu en off anava explicant el que anava succeint. 
A continuació, els nois i noies de la classe Sant Jordi, van actuar i nosaltres vam tocar les cançons: “Amor que tens ma vida” i “Ay, linda amiga”. Els actors van recrear dues escenes: l' hora de dinar i la migdiada. Mentre es representava l’escena de la migdiada es va poder escoltar un fragment de l’obra Calaix de sastre del Baró de Maldà 

Per finalitzar l' acte, tots el actors i músics ens vam aixecar i va sonar, en versió original, l’Himne dels Segadors. Al final els Sr. Jordi Carmona va agrair l'esforç i dedicació a tots els qui vam participar en aquesta festa. 

Celia, Emma i Mariona 
Classe Finestrelles 


Per veure les fotos clicar AQUÍ



No hay comentarios:

Publicar un comentario