miércoles, 17 de diciembre de 2014

Crònica: Acte d’inauguració dels 50 è aniversari


Aquest any, l'Escola ha complert cinquanta anys. És una data molt important i per això la celebrarem duran tot l'any.

A l'acte d’inauguració es va fer al menjador on ens hi van acompanyar dues  antigues professores de l'Escola: la Sra. Montserrat Morales i la Sra. Carme Massegú. El Sr. Carmona va dir algunes paraules abans de començar l'acte i entre altres coses va dir que la escola Del Mar complia noranta-dos anys.

La Sra. Montserrat ens va recordar com d'important és mirar totes les coses boniques dins i fora de l'escola. Tots els caps de color van anar explicant els actes de celebració que farem al llarg del curs, com per exemple: la cursa de colors o bé la lectura de cròniques. La Sra. Alba i el Sr. Joan ens van ensenyar una auca i els cap de color van explicar què es veia a les fotografies/dibuixos de l'auca. També es va parlar molt del fundador de l'Escola: el Sr. Pere Verges. Va sortir perquè en la auca que ens van posar els nostres professors de plàstica, sortia la seva escola a la vora del mar amb la seva barca Nautilus.

En acabar l'acte, la Sra. Mercè Olivé va anar dient els noms de la classes per anar a les aules.

Crec que l'Escola compleixi 50 anys és molt important perquè vol dir que molts alumnes han passat per aquesta Escola per aprendre i esforçar-se. Algunes d'aquestes persones potser ara s'han fet professors i ensenyen a d'altes alumnes.



Marc Osuna

Classe Mireia

Color blanc

1-12-2014

5è de primària

Per veure les fotografies clicar AQUÍ


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario