lunes, 22 de diciembre de 2014

Concert de Nadal amb la participació d'antics alumnes
Crònica: El concert de Nadal


El  18 de desembre vam fer el Concert de Nadal de Secundària i Batxillerat. En aquest  concert hi han participat   els nois i noies de 1r, 3rd'ESO i 1r i 2n d Batxillerat que han fet l'optativa de música a més a més dels components de la Coral d'Auralí ( alumnes d'ESO). Excepcionalment, i amb motiu del   50é aniversari de l'Escola, es va  convidar els  Antics Alumnes de Garbí i l resultat ha estat molt bé: hi ha haver representants de diferents promocions.

Nosaltres hem estat força dies assajant, però ahir després de dinar vam  fer l'assaig definitiu.
A punt de començar  el concert  tots nosaltres estàvem molt nerviosos, però un cop iniciat el concert els nervis ja es van anar calmant.

Vam tocar les següents cançons: la primera, només interpretada pel conjunt instrumental, es titulava " En un mercat persa" ( A. ketelbey),  seguidament vam tocar "El dimoni escuat" ( pop. catalana)," Santa Claus is coming to town" ( popularitzada), "Quan somrius" ( Josep Tió), i el clàssic "Vint-i-cinc de desembre" ( pop. catalana).

Una vegada acabat el concert el Sr. Carmona, la Sra. Enri Farràs, i el coordinador de secundària el Sr. Santisteban van dir unes paraules. Més tard el Sr. Carmona ens va demanar que tanquessim aquest acte cantant i tocant tots junts la cançó Quan somrius.
Finalment els nois i noies de la classe Finestrelles ens vam ditribuir per grups per repartir cava i turrons a tots els convidats i així donar l'acte per finalitzat.
A nosaltres ens ha agradat molt aquest concert ja que ha estat el primer concert a Secundària, també ens ha fet molta il·lusió haver pogut compartir aquests moments amb tots els professors i companys.

 Oriol Escudero
Conor Mc Partlin
Núria Pérez
Alba Ferran

1r ESO, Classe Finestrelles

Per veure les fotografies clicar AQUÍ

Per veure un vídeo clicar AQUÍ
Per veure un altre vídeo clicar AQUÍ
De Concert de Nadal amb la participació d'antics alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario