viernes, 13 de febrero de 2015


El Carnestoltes

S’apropa la festa de la disbauxa, el Carnaval! Aquest any les classes de 3r hem hagut de pensar idees ben originals relacionades amb el 50è aniversari de l’Escola per disfressar-nos tots junts. Les nostres mestres ens van demanar que detalléssim els complements i les idees que havíem pensat per tal de convèncer després els nostres companys i companyes. 

Per poder escollir la disfressa definitiva vam fer una pluja d’idees i votacions. Les més votades tenien relació amb els noms de les nostres classes : Ponent, Tramuntana i Mestral, espelmes d'aniversari, elements del mar, i combinacions amb els nostres colors de l'Escola. 


Per tal de sorprendre el dia de la desfilada, vam pensar que ens organitzaríem per colors les tres classes. El Color Blau anirem disfressats de mar i dels elements marins per recordar els orígens de l'Escola del Mar, el Color Verd serem els mariners i marineres que portarem una gran Rosa Dels Vents o una brúixola, ja que portem el nom dels vents a les classes i per últim, el Color Blanc serem unes espelmes d'aniversari i ens farem un 50 amb cartolines per decorar la nostra disfressa. ​ Ja s'apropa el gran dia i tenim moltes ganes de celebrar el Carnaval amb tots els nostres companys, companyes i mestres de Primària, fer la desfilada i ballar sense parar!


Per veure les fotografies clicar AQUÍ


                                   

No hay comentarios:

Publicar un comentario